Ut ur garderoben Påven!

Det påstås att påvens plötsliga avgång beror på att han har brutit mot det sjätte budordet som säger att man inte ska göra något okyskt eller begå äktenskapsbrott. I den katolska kyrkan innebär det även att ha sex med en samkönad.

Påven var alltså inte enbart en vinkande glad farbror utan också en äkta bastubög som sexat runt med en massa män i Vatikanen. Om de här uppgifterna stämmer så är det rent berdrövligt att Påven, och de påstådda homosexuella männen i hans närhet, inte har mer råg i ryggen och vågar stå för sina handlingar och känslor. Att mörka alltihop genom att avgå är ju verkligen att säga att homosexualitet är något fult och förbjudet. Och det är som att säga att de själva är fula och förbjudna.

Nä. Kicka ut Påven ur garderoben tycker jag! Det är dags för Vatikanen att vakna upp till nutid nu. Fler homosexuella påvar åt folket!

Annonser
Det här inlägget postades i Politik och samhälle. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Ut ur garderoben Påven!

 1. Jessica MVH skriver:

  Äntligen ett ledigt jobb in med annons på plabanken 🙂
  Undrar vad det skulle stå?

  – Sökes en Omoralisk man, som inte vill se problemen i systemet men gärna skor sig. Med erfarenhet av att kommunicera med en osynlig man med vitt skägg i himmlen. Merierande om du är kvinnoförtryckare och homohatare.

  – Finnes hierarki system med endast manliga kollegor. Där vi alla håller varandra bakom ryggen och ibland håller vi varandra på k*ken. Vi är helt insnöade, bakåtsträvande och vill absolut inte bli granskade utifrån, nä ta oss hellre bakifrån.

 2. fiafit skriver:

  Alltså man kan inte annat än älska dina åsikter och hur du skriver. ha ha ha!

Tack för att du vill lämna en kommentar! Jag läser alla kommentarer och svarar i mån av tid.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s